Sander
Leven met een spierziekte

STICHTING PROSAN

Is een initiatief van mensen die dagelijks geconfronteerd worden met de (lichamelijke) beperkingen en verdere gevolgen van een spierziekte bij kinderen met deze, vaak, progressieve aandoening.
ProSan wil vooral die kinderen met een spierziekte, maar ook de ouders of verzorgers van deze kinderen, met “raad en daad” steunen om zo het levensplezier te bevorderen en “het onbezorgd kind zijn” voor deze kinderen ook mogelijk te maken.

Daarnaast wil ProSan kinderen met een spierziekte onder de aandacht brengen van het grote publiek zodat er mee begrip komt voor deze kinderen.
Door acties te starten, activiteiten te organiseren en fondsen te werven wil ProSan geld (en vrijwilligers) bij elkaar brengen om hun projecten te realiseren.

Als u meer wilt weten over onze projecten of wat het betekent voor een kind om en spierziekte te hebben, nodigen we u uit om deze site verder te bekijken.